Hvorfor team building er bra for selskapet?

Ta en pause fra jobb og bli med på en uforglemmelig team building!

I en verden der fokuset er å gjøre kundene fornøyde, bedrifter glemmer ofte sine viktigste og mest dyrebare ressurser- ansatte.  Til tross for at teambuilding har ryktet på seg for å være kjedelig, er dette den viktigste investeringen du kan gjøre for dine ansatte. Nøye planlagte aktiviteter, ikke bare øker moralen til ansatte, det kan øke selskapets suksess. Å prøve nye ting med personalet kan gi god stemning blant ansatte, noe som gir fordeler for bedriften. Det bygger tillit, reduserer konflikter, oppmuntrer til kommunikasjon og øker samarbeidet. Men, hovedmålet med teambuiling er å forbedre produktivitet og motivasjon.

Suksessen til de fleste bedrifter er avhengig av ansattes evner til  å jobbe sammen. Team building tilbyr realistiske forventninger som gir enkeltpersoner mulighet til å bidra til felles mål.  De mest suksessfulle og uforglemmelige arrangementene er de som ikke føles som en dag på kontoret. Å være sammen og jobbe mot et felles mål, gjør at det å bli kjent med hverandre skjer mer organisert og mye mer effektivt. Fordelen med team building  er så bra at mange selskaper har innarbeidet team building i sine strategiplaner.

Når du bestemmer deg for å delta i team building, spørsmålet er da:  hvor skal vi gå og hva skal vi finne på? Escape room er en muighet. Det er et spill hvor spillerne skal løse en rekke med rebus og gåter ved å bruke ledetråder, hint og strategier for å fullføre oppdraget. Laget får en gitt tid for å avdekke rommets hemmelighet- på en rekke fiktive steder. Vi har fem rom du kan velge mellom. Genius mind, hangover, the secret mission, Nightmare og agent 00x. Alle rommene er avhengige av at ansatte jobber sammen.

Vi har også Paintball, hvor spillerne skal eliminere motstanderen med å treffe dem med paintballer.

Ser du etter en vellykket arrangement, du bør vurdere om du skal ta med laget på Go kart banen. Her kan de vise sine kjøreegenskaper.

Eller, Promillefotball kan være et morsomt spill! Det er fotball, med briller. Disse simulerer at du har 1,5 promille, og du kal treffe ballen!

Hvis du liker noe som er litt annerledes, vi har også Ballong fotball.

Aktivitetene er laget for å motivere mennesker til å bruke sine talent  til å utføre aktiviteter både individuelt og som lagspillere. Lagspillere finner ut av  at mangfold er den beste ressursen og tilliten, samarbeid og effektiv kommunikasjon er nøklene til suksess. Strukturerte aktiviteter forbedrer både individuelle ferdigheter og samarbeidet mot et felles mål.

Til slutt, vi har 10 grunner til hvorfor du bør ha teambuilding aktiviteter med ditt firma:

  1. Forbedre kommunikasjon
  2. Forstå hverandre bedre
  3. Det blir en bedre plass å jobbe
  4. Forbedre motivasjon blant ansatte
  5. Bedre forståelse av firmaets felles mål
  6. Forstå viktigheten av hver enkelt ansatts arbeid
  7. Lære hverandre bedre å kjenne, styrker og svakheter
  8. Øke produktiviteten og effektiviteten
  9. Bedre samarbeid i firmaet
  10. Øke lojaliteten blandt ansatte

Tillatt deg selv og dine ansatte noe spesielt, noe de vil huske. Gjør laget sterkere!